Teniaza


Articolul a fost mutat

Va multumim ca ati accesat site-ul nostru. Intre timp au avut loc cateva schimbari in bine, iar toate articolele au fost mutate pe Herbalrom.ro – tratamente si remedii naturale.

Vezi articolul cautat > Colectia de Tratamente naturale

Related Posts with Thumbnails

June 8, 2008  Tags: , , , , , ,   Posted in: BOLILE APARATULUI DIGESTIV

2 Responses

 1. Mihail Lupulescu - December 30, 2009

  Am o mica problema , care eu spun ca este destul de mare: am cumparat de la farmacia verde contra parazitilor intestinali Helmiflores , un flacon de 25 de ml (pe care nu scria ca are 25 de ml si nici pe cutie, ci doar pe prospect). Citind prospectul aflu ca se recomanda pentru adulti 2 lingurite de 3 ori pe zi, timp de 10 zile, apoi pauza zece zile si din nou tratament de 10 zile.Intrebare de bun simt: cum se poate comercializa pe piata un flacon de 25 de ml din care nu pot lua nici macar doza pe o zi !!!? pentru un tratament complet am nevoie deci de 20 de sticlute, de flacoane cu medicament? si nici asa nu ajunge dozajul indicat. Sa nu mai vorbim ca un tratament te costa in acest caz 20 de flacoane x 12 lei/flacon = 240 de lei.
  Dupa ce ca un pacient da 240 de lei pentru un tratament (care ar trebui de fapt repetat) nu are sansa nici macar sa cumpere un flacon mai mare, treuie sa ia 20 de flacoane de medicament . Vi se pare normal?
  Multumesc

 2. Prof.Univ.Dr. C.I. Milicã - December 30, 2009

  Stimate domnule Lupulescu,
  faceti o CONFUZIE intre site-ul Farmacia-Verde.ro al Centrului “Aroma” din Iasi condus de dl.prof.univ. Constantin MILICA si compania cu nume asemanator, care are sediul in alta localitate. Precizam ca INTRE CELE DOUA NU EXISTA NICI O LEGATURA.
  Daca faceti o scurta documentare vizitand sectiunea “Despre autor” a site-ului nostru, va veti edifica asupra situatiei.
  Va multumim pentru intelegere.
  Sanatate si toate cele bune.
  Farmacia-Verde.ro