Lansare de carte la Targul International de Carte Librex organizat in Iasi

Autor: Admin

Cu bucurie va anuntam ca la Targul International de Carte LIBREX ce va avea loc la Iasi in perioada 11-15 mai 2011, va fi lansata cartea “Sanatate din pomul Domnului – vol. I: Arbori” – autori: prof. univ. dr. Constantin Milicã si Roxana Mihaela Anghel.

Cea de-a XIX-a editie a Targului se va desfasura in incinta Salii Polivalente din Iasi. Programul de vizitare pentru public este dupa cum urmeaza:

- miercuri (11 mai), joi (12 mai) si vineri (13 mai) intre orele 10:00 – 19:30

-  sambata (14 mai) intre orele 10:00 – 20:30

- duminica (15 mai) intre orele 10:00 – 15:00

ACCESUL vizitatorilor este LIBER.

Targul ofera vizitatorilor si iubitorilor de carte o ocazie deosebita de a descoperi noutatile in materie de beletristica, literatura de specialitate si carte pentru toate categoriile de cititori, de la cei mai mici, pana la cei mai varstnici, dand publicului posibilitatea de cumparare direct de la editura, cu preturi mai avantajoase.

Cei interesati de achizitionarea acestei carti, o pot comanda telefonic sunand la numarul 0232-407.468 de luni pana vineri intre orele 9:00 – 13:00. Cartea va fi expediata prin Posta Romana, iar costurile de transport vor fi suportate de cumparator.

Cartea “Sanatate din pomul Domnului – vol. I: Arbori” cuprinde o serie de tratamente naturiste propuse de autori, tratamente ce pot fi preparate folosind produsele arborilor autohtoni si exotici.

Citam din Introducere:

“Dupa mii de generatii, oamenii au constatat ca tot la ierburile si pomii din jur pot apela pentru tamaduirea unor suferinte fizice si psihice. Multe din plantele care ii inconjurau, atat buruienile taratoare, cat si arborii falnici, au dovedit capacitati terapeutice distincte. Cu frunzele, florile, fructele sau radacinile acestora, oamenii primitivi isi alinau durerile de stomac, rinichi sau ficat, isi tamaduiau bolile de plamani sau de piele. […]

In ultimele secole, numeroase cercetari chimice, biologice si farmacologice au conturat, in mod stiintific, valoarea terapeutica a intregului covor arboricol autohton, scotand in evidenta actiunile terapeutice specifice.

Prezenta lucrare se adreseaza tuturor locuitorilor tarii, indiferent de varsta, care sunt interesati sa cunoasca principiile bioactive sintetizate de cateva specii vegetale, pe baza carora se elibereaza recomandarile stiintifice pentru prevenirea si combaterea diferitelor afectiuni maladive.”

Cartea “Sanatate din pomul Domnului – vol. I: Arbori“, tiparita la Editura Doxologia di Iasi, are 414 pagini si este in format 16,5 x 23 cm. Contine doua sectiuni: ARBORI AUTOHTONI (structurata in “Specii silvice” si “Pomi fructiferi”) si ARBORI EXOTICI si include nenumarate planse cu imagini de o calitate deosebita, ilustrand arborii si componentele acestora (frunze, flori, fructe), ce sunt un izvor nesecat de sanatate si tinerete.

La sfarsitul acestui articol, puteti consulta paginile de Cuprins, in care veti regasi continutul lucrarii si arborii inclusi in acest studiu.

Lucrarea “Sanatate din pomul Domnului” reprezinta un valoros material, foarte bine documentat, care vine in ajutorul celor interesati de tratamentele naturiste, dar care, in acelasi timp, ofera o perspectiva noua asupra arborilor pe care cu totii ii stim, insa nu le cunosteam calitatile curative.

Daca doriti sa achizitionati un exemplar al acestei lucrari, va asteptam la standul Editurii Doxologia in perioada de desfasurare a Targului Librex, o puteti gasi in librarii sau facand comanda online sau chiar la cabinetul din Iasi al d-lui prof. Milicã (detalii aici).

Va asteptam cu drag!Related Posts with Thumbnails

May 11, 2011  Tags: , ,   Posted in: PUBLICATII