Centrul de Medicină Naturistă – Iaşi

Telefon: 0744 65 05 69
Luni – Vineri: 08.30 – 16:00

Centrul de medicină naturistă ”Farmacia-Verde” a fost creat de prof. univ. dr. Constantin Milică, în urmă cu peste 25 de ani, pentru a răspunde la solicitările, tot mai frecvente, ale pacienţilor cu diferite afecţiuni maladive, în vederea prevenirii şi vindecării bolilor, folosind resursele terapeutice din covorul vegetal al Naturii.

Valorificând flora medicinală cultivată şi spontană din România şi cunoscând, în detaliu, studiile de profil ale unor distinşi specialişti din întreaga lume (chimişti, biologi, farmacişti, medici), au fost elaborate sute de reţete complexe care vizează prevenirea şi combaterea a peste 100 boli umane (cardiovasculare, digestive, respiratorii, neurologice, canceroase, renale-genitale, reumatismale, oculare, auditive, metabolice, dermatologice etc.).

Preparatele puse la dispoziţia bolnavilor se prezintă sub formă de suplimente alimentare naturale (ceaiuri medicinale şi aromatice, extracte, siropuri, uleiuri, unguente, băi, condimente etc.), fiecare fiind însoţit de un program zilnic de utilizare.

În paralel, prof. univ. dr. Constantin Milică a elaborat peste 40 cărţi şi tratate dintre care majoritatea abordează studiile de laborator şi posibilităţile de utilizare eficientă a plantelor medicinale în vindecarea bolilor, axate pe experienţa multimilenară a popoarelor lumii şi pe rezultatele deosebite ale specialiştilor vremii, începând din îndepărtata Antichitate şi până în zilele noastre.

Printre aceste lucrări de profil pot fi amintite:

 • Tratamente naturiste în serviciul sănătăţii – cumpără eBook

 • Medicina naturistă. Tainele sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii (vol. I + II) – Detalii carte

 • Tratatul de medicină naturistă (vol. I): Bolile aparatului digestiv – Detalii carte

 • Plantele medicinale şi aromatice  în fitofarmacie şi terapie medicală

 • Atlas: Flora medicinală a României – Detalii carte

 • Sănătate din pomul Domnului (specii silvice, pomi fructiferi arbori exotici) – Detalii carte

 • Tratamente naturiste în bolile aparatului digestiv

 • Diabetul – un pericol în creştere pentru sănătatea populaţiei

 • Fumatul – duşmanul nemilos al omenirii

 • Tinereţe fără bătrâneţe

 • Trandafirul. Gingăşie, frumuseţe, sănătate – Detalii carte

Domnul prof. univ. dr. Constantin MILICÃ – profesor în cadrul Universităţii de Stiinte Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi – şi-a dedicat peste 50 de ani cercetării efectelor plantelor medicinale şi elaborării unor tratamente naturiste puse în slujba sănătăţii oamenilor. Textele prezente pe acest site sunt articole publicate în presă şi materiale extrase din cărţile publicate de-a lungul acestor ani de studii şi cercetări. Ele sunt rezultatul unei pasiuni îndelungate pentru ajutarea celor interesaţi de medicina naturistă şi de metodele de tratament alternativ în cazul diferitelor afecţiuni de care pot suferi deopotrivă atât cei tineri, cat şi cei vârstnici.

Aici poate fi gasită lista tratamentelor dezvoltate în decursul anilor de „Centrul de Medicină Naturistă Farmacia-Verde” din Iași. 

Toate aceste preocupări sunt generate de dorinţa de a contribui, pe cât posibil, la îmbunătăţirea sănătăţii populaţiei noastre, din ţară şi din afară.

Toate materialele sunt protejate de Legea Drepturilor de Autor. Copierea, tipărirea sau publicarea acestor materiale nu se va face decât cu acordul scris al autorului. Preluarea (parţială sau integrală a) articolelor de pe acest site se va face doar cu precizarea exactă a sursei (link catre articol).